menu - diensten
contact

Financieel

Wij voeren uw boekhouding en loonadministratie op een transparante en nauwkeurige wijze. Wij denken mee op gebieden van fiscaal voordeligheid en andere kostenbesparende zaken.

Uiteraard kunnen wij uw jaarrekeningen en andere accountantsverklaringen verzorgen.

lees meer...

vrijblijvende offerte

Incasso

Een duidelijke en efficiƫnte aanpak voor al uw incassozaken. Maatwerk en doeltreffendheid kenmerken onze dienstverlening.

Wij verlenen een dienstverlening dat volledig is afgestemd op uw wensen.

lees meer...

afspraak maken

Juridisch

BVK Adviesgroep is bij uitstek geschikt om ingeschakeld te worden bij juridische problemen met een relatief geringe vermogenswaarde.

Vennootschaps- overeenkomsten, contracten en algemene voorwaarden zijn voorbeelden van diensten die wij voor u kunnen uitvoeren. BVK adviesgroep kenmerkt zich door een brede juridische deskundigheid.

lees meer...

BVK Adviesgroep - Diensten

DIENSTEN

Financieel-, incasso- en juridische dienstverlening binnen 1 bedrijf

BVK adviesgroep werkt op een unieke wijze. Door de bundeling van financiƫle, juridische en incasso diensten zijn wij van BVK adviesgroep in staat om ondernemers te ondersteunen in de meest brede vorm. Door deze effectieve werkwijze bent u voordeliger uit dan bij onze concurrenten en worden uw zaken doeltreffend behandeld. Door onze aanpak bieden wij onze klanten een hoge cashflow en een hoog rendement.
 

Uw profiel

BVK adviesgroep is een adviesbureau dat zich richt op het midden- en kleinbedrijf
en zzp-ers.
Niet alleen voor het uitbesteden van de administratie maar ook voor fiscaal- en bedrijfseconomisch advies kunt u terecht bij BVK adviesgroep!
En in de taal die ook u begrijpt.

Klik hier uw profiel aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

 


vorige pagina