menu - diensten
contact

Financieel

Wij voeren uw boekhouding en loonadministratie op een transparante en nauwkeurige wijze. Wij denken mee op gebieden van fiscaal voordeligheid en andere kostenbesparende zaken.

Uiteraard kunnen wij uw jaarrekeningen en andere accountantsverklaringen verzorgen.

lees meer...

vrijblijvende offerte

Incasso

Een duidelijke en effici├źnte aanpak voor al uw incassozaken. Maatwerk en doeltreffendheid kenmerken onze dienstverlening.

Wij verlenen een dienstverlening dat volledig is afgestemd op uw wensen.

lees meer...

afspraak maken

Juridisch

BVK Adviesgroep is bij uitstek geschikt om ingeschakeld te worden bij juridische problemen met een relatief geringe vermogenswaarde.

Vennootschaps- overeenkomsten, contracten en algemene voorwaarden zijn voorbeelden van diensten die wij voor u kunnen uitvoeren. BVK adviesgroep kenmerkt zich door een brede juridische deskundigheid.

lees meer...

BVK Adviesgroep - Financieel

FINANCIEEL

BVK adviesgroep is een adviesbureau dat zich richt op het midden- en kleinbedrijf en zzp-ers.

Niet alleen het uitbesteden van de administratie maar ook voor fiscaal en bedrijfseconomisch advies kunt u terecht bij BVK adviesgroep!
En in de taal die ook u begrijpt.

Klik hieronder het profiel aan dat bij u past en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Uiteraard heeft u heel goed nagedacht over het starten van een eigen bedrijf. Heden heeft u allerlei informatie verzameld. Wellicht is u de moed in de schoenen gezakt, omdat u de weg niet goed kunt vinden. Om een goede start te maken en niet te verdwalen in regelgeving kunnen wij, als adviesbureau, u behulpzaam zijn bij de start van uw nieuwe onderneming.

Wij kunnen u ontlasten daar waar het bijvoorbeeld een financieringsaanvraag of te voeren boekhouding betreft. Daarnaast is het van groot belang dat u vanaf de start periodiek wordt geïnformeerd over de stand van zaken binnen uw onderneming. Wij hebben reeds vele starters begeleid. Velen daarvan hebben die begeleiding zo op prijs gesteld, dat wij nog steeds periodiek contact hebben over de voortgang van de onderneming. Wij willen u ook graag van dienst zijn bij een succesvolle start van uw nieuwe onderneming.

lees meer over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen

 


vorige pagina