menu - werkwijze
contact

Wat doen wij

De kernactiviteiten van BVK adviesgroep bestaan uit het, het voeren van boekhoudingen, het voeren van loonadministratie en het geven van praktische belastingadviezen. Wat BVK adviesgroep uniek maakt zijn drie verschillende specialisaties binnen een bedrijf;

Financiële- , incasso-  juridische dienstverlening. De dienstverlening is veelal met elkaar verweven. Dit is onze unique selling point.

Bovendien kunnen wij, tegen een voordelig bedrag, uw jaarrekeningen en accountantsverklaringen verzorgen .

vrijblijvende offerte

Wat kunt u van ons verwachten

BVK adviesgroep heeft als uitgangspunt om een hoog kwalitatieve dienstverlening aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Accountantskantoren komen al snel met een hoge nota’s die torenhoog uit de pan rijzen. Onze tarieven blijven altijd betaalbaar. Wij verzorgen uw boekhouding en loonadministratie op een transparante – en nauwkeurige wijze tegen aantrekkelijke tarieven die voor u van toepassing zijn.

Indien u uw administratie bij een ander kantoor heeft ondergebracht, helpen wij u graag en zonder extra kosten met overstappen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

afspraak maken

Hoe werken wij

- Een vast bedrag per maand voor de administratie
- Betrokken en meedenkend
- Proffesioneel en pro-actief
- Efficiënt en doeltreffend
- Geen onaangename verassingen

BVK Adviesgroep - Werkwijze

WERKWIJZE

BVK adviesgroep heeft als doel om met haar dienstverlening en extra service al uw problemen op een deskundige wijze op te lossen, vragen te beantwoorden en wensen te vervullen zodat u zich kan concentreren op het voeren van uw onderneming. Dit is de visie van BVK adviesgroep.

Offerte
Wanneer u interesse heeft in een of meer diensten van BVK adviesgroep wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek wordt duidelijker wat BVK adviesgroep voor u kan betekenen. Vervolgens wordt er een offerte uitgebracht, die u op korte termijn van ons ontvangt. Bij BVK adviesgroep komt u niet voor onaangename verassingen te staan.

Communicatie
BVK adviesgroep staat bekend om de wijze waarop wij contact onderhouden met klanten. Het is voor onze klanten altijd wel gemakkelijk om voor vragen over bijvoorbeeld belastingzaken bij ons terecht te kunnen. Zowel telefonisch als per e-mail kunnen wij onze klanten hiermee van dienst zijn.

Werkwijze BVK adviesgroep
Bij BVK adviesgroep komt u niet voor onaangename verassingen te staan. U weet altijd vooraf wat u betaald. Ook als het gaat om belastingzaken weet u waar u aan toe bent. Eventuele belastingcontroles kunt u met een gerust hart tegemoet komen, als u de administratie aan BVK adviesgroep uitbesteed.

Wanneer vanuit de boekhouding behoefte is aan zaken zoals een accountantsverklaring, incassotraject of een juridische oplossing, hoeft u niet verder te zoeken. Dit wordt door BVK adviesgroep verzorgt.

 


vorige pagina